Τρόποι αποστολής:

  • Εταιρείες ταχυμεταφορών – Courier

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται πανελλαδικά με συνεργαζόμενη εταιρεία Courier και παραδίδεται στον χώρο σας εντός 3-5 εργάσιμων ημερών. Σε περιοχές που εμφανίζονται ως δυσπρόσιτες από την συνεργαζόμενη εταιρεία Courier, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.

Αν επιλέξετε αυτό τον τρόπο αποστολής, το σύστημα θα σας χρεώσει το ανάλογο κόστος(σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο) κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

  • Συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες

Η επιλογή αυτή προτείνεται για βαριά και ογκώδη αντικείμενα, ώστε να εκμεταλλευτείτε τις χρεώσεις των μεταφορικών εταιρειών. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με αρκετές μεταφορικές εταιρείες σε όλη την Ελλάδα, ωστόσο μπορεί να γίνει αποστολή με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Η αποστολή μπορεί να γίνει πανελλαδικά, ενώ ο χρόνος παράδοσης είναι μεταξύ 3-5 εργάσιμων ημερών. Για δυσπρόσιτους ή νησιωτικούς προορισμούς, ο χρόνος παράδοσης και το κόστος μεταφοράς μπορεί να διαφέρουν. Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον τελικό παραλήπτη κατά την παραλαβή των προϊόντων.

Η παράδοση των προϊόντων από τις μεταφορικές εταιρείες γίνεται επί του πεζοδρομίου. Για οτιδήποτε διαφορετικό θα πρέπει να υπάρξει προηγούμενη συνεννόηση με το κατάστημά μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας ή μέσω email.

Σε κάθε περίπτωση θα έχουμε επικοινωνήσει μαζί σας για να έχετε μια εκτίμηση του κόστους προτού παραλάβετε.

  • Παραλαβή από τα καταστήματά μας

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να μεταβείτε εσείς οι ίδιοι σε ένα από τα καταστήματά μας στην Πάτρα για να παραλάβετε την παραγγελία σας. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ηλεκτρονικά, το σύστημα δεν θα σας χρεώσει με έξοδα αποστολής, ενώ θα πρέπει να σας ενημερώσουμε πότε θα είναι έτοιμη η παραγγελία σας για να έρθετε να παραλάβετε από τον χώρο μας.

Ώρες παραλαβής:
Δευτέρα & Τετάρτη: 9:00 – 14:30 / Τρίτη & Πέμπτη & Παρασκευή: 9:00 – 14:00 και 18:00-21:00
Σάββατο: 9:00 – 14:00
Κυριακή: Κλειστά

Χρόνος παράδοσης:

Ο μεγαλύτερος όγκος των παραγγελιών που λαμβάνονται καθημερινές εργάσιμες μέρες έως τις 12:00, αποστέλλονται σε 3 με 5 εργάσιμες ημέρες. Η εταιρεία μας προσπαθεί να είναι απόλυτα συνεπής στους χρόνους αποστολής, ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο να τροποποιηθεί η διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος λόγω καθυστέρησης παράδοσης από τον προμηθευτή μας ή για λόγους ανωτέρας βίας (ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κτλ.). Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να μας πείτε πως επιθυμείτε να προχωρήσουμε.

*Σε κάθε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις, η εταρεία Casa Practika δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις σε περίπτωση που ο προμηθευτής έχει αλλάξει το απόθεμά του χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση προς την εταιρεία μας.

**Η εταιρεία Casa Practika διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τα έξοδα και τους τρόπους αποστολής χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση.

***Παραγγελίες οι οποίες περιέχουν προϊόντα που έχουν υποστεί κάθε είδους επεξεργασία έπειτα από αίτημα του πελάτη, δεν θα μπορούν να αλλαχθούν ή να επιστραφούν. Ο χρόνος παράδοσης για αυτές τις παραγγελίες διαμορφώνεται στις 3 με 8 εργάσιμες ημέρες.