Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν σας ικανοποιεί μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Αλλαγές και επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο εφόσον το προϊόν που επιστρέφεται, είναι στην αρχική του κατάσταση (η συσκευασία του να μην έχει καταστραφεί, να μην έχει ανοιχτεί και να μην υπάρχουν ζημιές στο προϊόν).

Τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής του προϊόντος, επιβαρύνουν τον πελάτη. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν επιθυμείτε αλλαγή στο προϊόν, και επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, τότε τα έξοδα της αρχικής αποστολής εξαιρούνται της επιστροφής, και τα έξοδα της επιστροφής της παραγγελίας σε εμάς επιβαρύνουν εσάς. Το ίδιο ισχύει και για παραγγελίες με δωρεάν έξοδα αποστολής. Αν η επιστροφή του προϊόντος ήταν σε παραγγελία με δωρεάν έξοδα αποστολής, τα έξοδα αποστολής εξαιρούνται της επιστροφής.  Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρίας μας, τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνουν την εταιρία μας.

Ειδικές παραγγελίες οι οποίες περιέχουν προϊόντα που έχουν υποστεί κάθε είδους επεξεργασία έπειτα από αίτημα του πελάτη, δεν θα μπορούν να αλλαχθούν ή να επιστραφούν.

Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημέρα που θα παραλάβουμε το προϊόν. Το προϊόν είναι ευθύνη του πελάτη μέχρι να φτάσει σε εμάς. Για δική σας προστασία, σας συνιστούμε να στείλετε το δέμα χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία παράδοσης που να σας ασφαλίζει για την αξία των αγαθών. Αν το δέμα σταλεί ταχυδρομικώς, διατηρούμε το δικαίωμα άρνησης παραλαβής, καθώς όλα τα δέματα πρέπει να παραδίδονται στη διεύθυνσή μας (Καρπενησιώτη 52 & Βέτσου, Πάτρα, 26333).

Σε περίπτωση αλλαγής, το νέο προϊόν θα σας σταλεί στη διεύθυνση που δηλώσατε στην αρχική σας παραγγελία. Για οποιαδήποτε αλλαγή στα στοιχεία αποστολής, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο casa.practika@yahoo.gr ή τηλεφωνικώς στο 2610335280.

Σε περίπτωση αλλαγής αν το προϊόν που επιθυμείτε να παραλάβετε είναι ακριβότερο από το προϊόν που μας επιστρέφετε τότε επιβαρύνεστε με την διαφορά, ενώ σε περίπτωση  που είναι φθηνότερο από το προϊόν που μας επιστρέφετε τότε λαμβάνετε ένα πιστωτικό διάρκειας ενός έτους.

Σε εκπτωτικά προϊόντα δε γίνονται επιστροφές χρημάτων.

Στην επιστροφή του προϊόντος πρέπει να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς καθώς και τα στοιχεία που απαιτούνται για να γίνει η αλλαγή προϊόντος ή η επιστροφή χρημάτων (φόρμα επιστροφής) .

Επιστροφές χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση της Casa Practika με email (casa.practika@yahoo.gr) ή τηλεφωνικώς στο 2610 335280 δεν θα γίνονται δεκτές.