Όροι χρήσης και Πολιτική απορρήτου

Οι Όροι χρήσης της εταιρίας μας:

Το Casa Practika είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης μέσω διαδικτύου των προϊόντων της επιχείρησης «ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗ & ΣΙΑ ΟΕ» που εδρεύει στη Πάτρα (Καρπενησιώτη 52, ΑΦΜ: 997747456, αριθμός ΓΕΜΗ: 35626).

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στη διεύθυνση www.casapractika.gr.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ως άνω ιστοσελίδα συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Αν θέλετε να µας ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά µε τους όρους και προϋποθέσεις ή αν έχετε σχόλια ή παράπονα για την ιστοσελίδα µας, παρακαλούμε στείλτε µας e-mail στο casa.practika@yahoo.gr ή καλέστε μας στο 2610 335280 ή στο 2610 318111.

Το www.casapractika.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να αναθεωρήσει τους όρους χρήσης, την εμπορική πολιτική του ηλεκτρονικού καταστήματος οποτεδήποτε το κρίνει. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή δίχως προειδοποίηση και χωρίς να φέρει ευθύνη απέναντι στον πελάτη. Οποιαδήποτε τέτοιου είδους αλλαγή θα γνωστοποιείται μέσα από αυτή την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος και οι συναλλαγές αυτές θα αποκτούν ισχύ από τη στιγμή της πραγματοποίησής τους και άμεσης δημοσίευσης στο www.casapractika.gr

Παρεχόμενες Πληροφορίες & Προϊόντα

Η εταιρία δεσμεύεται ως προς τη ποιότητα, τη πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που διατίθενται στην ιστοσελίδα του, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες, χρώματα που δε μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα πριν την αγορά ή κατά την επιβεβαίωση να θέσει οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την συσκευασία του προϊόντος στο casa.practika@yahoo.gr

Επίσης, το Casa Practika επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δε δύναται να παράσχει εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητάς τους.

Επίσης, το Casa Practika δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές "servers" μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το τυχόν κόστος των ενδεχόμενων – ως ανωτέρω – διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση το Casa Practika.

Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα

Η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗ & ΣΙΑ ΟΕ» ενημερώνει τους χρήστες/επισκέπτες του ηλεκτρονικού της καταστήματος ότι επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα, βάσει του νόμου (Ν. 2472/1997) και των σχετικών τροποποιήσεων του.

Τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται κατά τη διαδικασία της εγγραφή του χρήστη/επισκέπτη στην ιστοσελίδα μας, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση των παραγγελιών. Δε δημοσιεύονται και δε μεταβιβάζονται σε τρίτους (άρθρο 11 ν. 2472/1997). Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου ή προκειμένου η εταιρία να υπερασπιστεί και να προστατεύσει τα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία της ή προκειμένου η εταιρία να ενεργήσει κάτω από επείγουσες περιστάσεις για την προστασία της προσωπικής ασφάλειας των χρηστών του, των τοποθεσιών της στο διαδίκτυο ή του κοινού. Εάν επιθυμείτε διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων δεν έχετε παρά να ενημερώσετε την εταιρία μας γραπτώς.

Επιπλέον, το Casa Practika δύναται να αρχειοθετεί τις τυχόν αγορές των χρηστών/επισκεπτών της προκειμένου να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της ενώ παρέχεται η δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες/επισκέπτες να έχουν πρόσβαση στις τυχόν παραγγελίες τους.

Για την ασφάλιση των δεδομένων σας έχει ληφθεί κάθε εύλογο μέτρο. Επίσης, απαγορεύεται ρητά η πρόσβαση προσώπων δίχως εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα.

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών, χρηστών και πελατών της.

Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος δικαιούνται να ενημερωθούν από το Casa Practika σχετικά με το εάν τα προσωπικά δεδομένα που τους αφορούν αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από την Εταιρία ή/και να προβάλλουν αντιρρήσεις για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που τους αφορούν και ειδικότερα να ζητήσουν τη διόρθωση, την προσωρινή μη χρησιμοποίηση, τη δέσμευση, τη μη διαβίβαση ή ακόμα και τη διαγραφή τους. Η σχετική αίτηση σε ότι αφορά το Casa Practika θα πρέπει να είναι ενυπόγραφη, έγγραφη και να αφορά σε συγκεκριμένο αίτημα ή/και ενέργεια, να αποσταλεί στην εξής διεύθυνση casa.practika@yahoo.gr ,να συνοδεύεται από αποδεικτικά έγγραφα περί της ταυτότητας των αιτούντων. Η Εταιρία υποχρεούται να απαντήσει εγγράφως εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα πέντε (15) ημερών από τη λήψη της σχετικής αίτησης.

Εάν κάποιος χρήστης/επισκέπτης, δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία μας μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.casapractika.gr.

Πνευματικά Δικαιώματα

Το www.casapractika.gr είναι επίσημη ιστοσελίδα και ηλεκτρονικό κατάστημα που ανήκει στην εταιρία «ΧΑΤΖΗ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ». Επομένως, όλο το περιεχόμενο συμπεριλαμβανομένων εικόνων, φωτογραφιών, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και εργαλείων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία. Κάθε δημόσια χρήση στοιχείων που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας χωρίς την άδεια του www.casapractika.gr διώκεται ποινικά σύμφωνα με το νόμο περί ατομικών και πνευματικών δικαιωμάτων.

Το www.casapractika.gr αποτελεί τον μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο των πνευματικών δικαιωμάτων όλων των περιεχομένων που δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες του. Φωτογραφίες τρίτων και λογότυπα τρίτων, κατοχυρωμένων ως σήματα χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση στην ανεύρεση των προϊόντων και αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των εν λόγω εταιρειών. Απαγορεύεται ρητώς και με οποιονδήποτε τρόπο η αναπαραγωγή, αντιγραφή, μεταφορά και χρήση του συνόλου ή και μέρους εκ των περιεχομένων των ιστοσελίδων του και διώκεται ποινικώς, βάσει των ισχυόντων νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Δεν επιτρέπεται η δημιουργία ή/και η δημοσίευση βάσης δεδομένων που περιέχει τμήματα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.casapractika.gr χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση της Εταιρίας. Σε καμία περίπτωση η χρήση των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως μεταβίβαση δικαιώματος χρήσης ή άδειάς τους.

Υποχρεώσεις Χρήστη / Επισκέπτη

Η χρήση της ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη/επισκέπτη. Ο χρήστης/επισκέπτης αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή και να εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του www.casapractika.gr.

Δεσμεύεται ότι δε θα βλάψει τρίτους με κακόβουλη χρήση της ιστοσελίδας και πως δε θα παραβιάσει τα προσωπικά δεδομένα άλλων. Η εταιρία δε φέρει καμία ευθύνη για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.

Να παρέχει αληθή στοιχεία εγγραφής, πληρωμής και παράδοσης. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί εσκεμμένη ανακρίβεια στα στοιχεία, το ηλεκτρονικό κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα μη ολοκλήρωσης της εγγραφής ή άμεσης απενεργοποίησης (αν είναι ήδη ενεργός) του λογαριασμού του. Επίσης, αν τα στοιχεία που αφορούν την πληρωμή ή την παράδοση δόθηκαν λαθεμένα (εσκεμμένως), η εταιρία έχει το δικαίωμα να κινηθεί νομικά.

Θα πρέπει να διατηρεί μυστικό και να μην αποκαλύπτει σε τρίτους το αναγνωριστικό όνομα και τον κωδικό πρόσβασής του (username και password). Υποχρεούται να ενημερώνει την www.casapractika.gr άμεσα για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση των κωδικών του από τρίτους.

Το www.casapractika.gr δε φέρει ευθύνη για κακή χρήση ή διαχείριση του λογαριασμού του πελάτη από τυχόν απώλεια των κωδικών.

Επίσης, ο χρήστης είναι σύμφωνος πως όλοι οι υπάλληλοι, οι συνεργάτες και η διοίκηση της Εταιρίας δεν φέρουν ευθύνη για τρίτα άτομα τα οποία χρησιμοποιούν τον ιστότοπο της.

Η επίσκεψη στην ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.
Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του www.casapractika.gr και του χρήστη/επισκέπτη και δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Τρόποι πληρωμής

 • Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Casa Practika έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας και όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας (Προσωρινά μη διαθέσιμο).

 • Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

  Eurobank:
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗ & ΣΙΑ ΟΕ
  ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026 0439 4802 0025 8714
  IBAN: GR 2802604390000480200258714

  Εθνική Τράπεζα:
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗ & ΣΙΑ ΟΕ
  ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 229 / 440290 - 10
  IBAN: GR39 0110 2290 0000 2294 4029 010

*Προσοχή: μετά την κατάθεση θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2610 335 280 ή μέσω email στο casa.practika@yahoo.gr με το αποδεικτικό της πληρωμής.

 • Αντικαταβολή

Στην περίπτωση αυτή η πληρωμή γίνεται με την παράδοση των εμπορευμάτων στο χώρο που έχετε ορίσει κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, όταν η courier/μεταφορική που συνεργαζόμαστε παραδώσει το δέμα τότε θα πληρώσετε την αξία της παραγγελίας σας. (Για να σιγουρευτείτε για την αξία της αντικαταβολής /περίπτωση, επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο 2610 335 280)

 • Πληρωμή μετρητοίς στο κατάστημά μας Casa Practika (Πάτρα)

Παρέχεται η δυνατότητα παραλαβής και εξόφλησης της παραγγελίας σας με μετρητά ή πιστωτική κάρτα από το κατάστημά μας στη Πάτρα

Επιστροφή Εμπορευμάτων

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, η εταιρία δεσμεύεται για την αντικατάσταση του με νέο εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής και της νέας αποστολής, θα βαρύνουν την Εταιρεία μας.

Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην Εταιρεία ή στους προμηθευτές αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δέκα (10) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής και της νέας αποστολής, θα βαρύνουν την Εταιρεία μας.

Σε περίπτωση εσφαλμένης επιλογής προϊόντων από τον πελάτη, η επιστροφή τους γίνεται δεκτή μόνον κατόπιν συνεννόησης και συμφωνίας με την Εταιρία μας. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη κλειστή και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην ανωτέρω περίπτωση, ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για την απώλεια ή τη χειροτέρευση των προϊόντων μέχρι την επιστροφή τους στην Εταιρεία μας. Στην περίπτωση που το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πληροί τις ανωτέρω προϋποθέσεις η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.

Τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν τον πελάτη, η αξία που θα πιστώνεται θα είναι σε μέγιστο ποσοστό 90%, χωρίς δυνατότητα επιστροφής χρημάτων και αγορά νέων προϊόντων εντός τριάντα (30) ημερών.

Τιμές Εμπορευμάτων

Όλες οι τιμές των εμπορευμάτων του ηλεκτρονικού καταστήματος περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

Οι τιμές μπορούν να τροποποιηθούν χωρίς προειδοποίηση και ισχύουν για τη χρονική στιγμή που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από αυτές του φυσικού καταστήματος.

Στo πλαίσιo της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στα στοιχεία που διατίθενται στην ειδική σελίδα «Επικοινωνία».

Εγγυήσεις Προϊόντων

Όλα τα εμπορεύματά μας καλύπτονται από την εγγύηση καλής λειτουργίας, της επίσημης αντιπροσωπείας τους στην Ελλάδα.

Για πληροφορίες σχετικά με τους ακριβείς όρους της εγγύησης κάθε προϊόντος, που ποικίλουν από προϊόν σε προϊόν, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τα είδη που σας ενδιαφέρουν.

Οι εγγυήσεις των εμπορευμάτων ισχύουν μόνο με την προσκόμιση της απόδειξης λιανικής πώλησης ή τιμολογίου αγοράς από την Εταιρία μας και του ειδικού εντύπου εγγύησης της κατασκευάστριας ή εισαγωγικής Εταιρίας εάν και εφόσον εμπεριέχεται στη συσκευασία τους.

Σε περίπτωση που η εισαγωγική ή κατασκευάστρια Εταιρία εγκρίνει την αντικατάσταση ολόκληρου του προϊόντος ή μέρος αυτού για την επιδιόρθωση του, δεν καλύπτονται τα έξοδα αποστολής και αντικατάστασης.

Οι εγγυήσεις δεν καλύπτουν ασυμβατότητα υλικών, ζημιές προκληθείσες από άγνωστα αίτια και μη αποδεικτέα, φυσική καταστροφή ή μη σωστή εγκατάσταση και λειτουργία του προϊόντος από τον πελάτη ή προστεθέντες του.

Για την σωστή συντήρηση των προϊόντων θα πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες των εγγυήσεων των Εταιρειών που αναγράφονται σε αυτές. Η μη τήρηση των οδηγιών συντήρησης μπορεί να προκαλέσει ζημιές και στην περίπτωση αυτή η εγγύηση παύει να ισχύει.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας σας που έλαβε χώρα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, γίνεται δεκτή αποκλειστικά μόνον εντός 12 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Σε περίπτωση κατάθεσης του κόστους της παραγγελίας σας σε τραπεζικό μας λογαριασμό, η Εταιρία μας υποχρεούται να σας επιστρέψει το χρηματικό ποσό εντός 48 ωρών στο λογαριασμό σας και θα σας αποστείλουμε αποδεικτικό κατάθεσης για την επιστροφή των χρημάτων.

Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων ποικίλει από 2 έως 15 εργάσιμες ημέρες αναλόγου διαθεσιμότητας προϊόντος, περιοχή αποστολής πελάτη και απαιτούμενο χρόνο παράδοσης από τις συνεργαζόμενες εταιρείες μεταφορών και Courier.

Με τη ρητή επιφύλαξη γεγονότων ανωτέρας βίας ή γεγονότων που δεν εμπίπτουν στη σφαίρα ευθύνης της Εταιρίας μας , σε αυτή την περίπτωση θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά για τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης και θα σας προτείνουμε αντίστοιχα προϊόντα ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

 • Λόγω συχνής αλλαγής των καταλόγων, οι πραγματικές τιμές των προϊόντων ενδέχεται να διαφέρουν.
 • Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2610335280 είτε γραπτά στο email μας: casa.practika@yahoo.gr.
 • Τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.

Αναλαμβάνουμε:

 • Κατασκευές και ανακαινίσεις ιδιωτικών και δημοσίων έργων.
 • Υπηρεσίες "Εξοικονόμηση κατ' οίκον".

Διαθέτουμε:

 • Προϊόντα για κάθε είδους κατασκευή.
 • Ακίνητα με γνώμονα εσάς.

Η Casa Practika είναι εδώ να σας δώσει όλες τις λύσεις για:

 • Κατασκευή
 • Συντήρηση
 • Ανακαίνηση
 • Προτάσεις Home Decor

Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρία βρίσκουμε για εσάς προϊόντα κάθε είδους για τον χώρο σας:

 • Πλακάκια τοίχου | Πλακάκια δαπέδου
 • Είδη υγιεινής | Είδη μπάνιου
 • Έπιπλα κουζίνας
 • Δομικά υλικά | Χρώματα | Οικοδομικά υλικά | Πλέξιγκλας

Ό,τι μπορείτε να φαναστείτε έρχεται στον χώρο σας από εμάς.

Πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε.

Σας ευχαριστούμε θερμά που επιλέγετε την Casa Practika για τις αγορές σας!

Με εκτίμηση, η ομάδα της Casa Practika.